• © 2009 Benjamin Benschneider All Rights Reserved
  • © 2009 Benjamin Benschneider All Rights Reserved
  • © 2009 Benjamin Benschneider All Rights Reserved
  • © 2009 Benjamin Benschneider All Rights Reserved

Research Institute

Seattle Children's

Located adjacent to Seattle’s burgeoning hub of biotech and medical research, the renovation of this 11-story R&D building will support research directed by this top ranked Children’s Hospital. Pivotal worked closely with the architectural team to develop a vibrant design that promotes collaboration throughout the facility. Circulation spaces are clad with illuminated white boards to encourage impromptu meetings. The integrated lighting system maintains a consistent appearance within partitionable conference and gathering spaces. Architectural surfaces are illuminated to create a serene, modern interior with energy-efficient lighting and control equipment.